Foxrock

The project consists of the extension, renovation and reconfiguration of a 1970’s semidetached house. The original house is held between two bold interventions to the front and rear, made of contrasting but complimentary materials of black corrugated metal and timber. The new elements help better define the threshold between street and rear garden, while maximising views to Howth beyond.

The new large open plan, split level family room consists of a kitchen and sunken living/ dining room with and adjacent children’s play area.  This new north facing family area is connected to the garden via an internal/ external polished concrete floor, raised covered terrace and timber privacy wall and lit from above by large rooflights stretched across the width of the house.

Latest Tweets
@ArchFarm